TVR 1 a difuzat miercuri seara, cu ocazia Martisorului, gala "Cei mai iubiti" prezentata de Andreea Marin. Dupa difuzarea emisiunii, pe genericul de final cu numele realizatorilor, Andreea Marin era semnata, pentru prima data, cu numele de Andreea Marin Banica.

Chiar de ziua Martisorului, miercuri seara, TVR1 a difuzat Gala "Cei mai iubiti" in care Andreea Marin si-a premiat sotul. Ea i-a inmanat lui Stefan Banica jr. nu mai putin de trei premii. Primul, pentru "Cea mai iubita trupa", ceea ce a surprins pe multa lume, inclusiv pe Banica, el stiind ca nu e o "trupa", ci canta acompaniat de una.

Si cel de-al doilea premiu primit de Banica jr. la gala sotiei sale a fost "cu cantec". Artistul a fost desemnat invingator la categoria "Cea mai iubita melodie", cu piesa "Veta", cantec lansat, insa, de Banica in... 2003. Uimit si el, artistul abia s-a urnit de pe scaun pentru a-si ridica premiul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.