Desi selectia nationala pentru Eurovision s-a incheiat de trei zile, scandalul continua.

In timp ce TVR a respins ieri contestatia trupei Indiggo, Mihai Traistariu culege laurii in urma castigarii selectiei din Romania. Presa audio si video din Germania e interesata sa afle cine e interpretul care l-a invins pe Dieter Bohlen.

Piesa lui Mihai Traistariu, "Tornero", ocupa deja un loc fruntas pe site-urile Eurovision. Mihai e solicitat pentru interviuri si sedinte foto de posturi de radio si tv din Germania, cat si de presa scrisa de acolo. Bild, Sat1, Pro7 sau RTL sunt interesati de interpretul care l-a invins pe Dieter Bohlen.

"Am primit peste 700 de mesaje si telefoane de la prieteni, fani si presa, ne-a spus Traistariu. Am dat interviuri pentru Bild si multe alte publicatiii si posturi tv. Am fost solicitat sa particip si la un show pe Rai Uno. Multi stilisti s-au oferit sa imi realizeze vestimentatia pentru Eurovision, printre ei aflandu-se Catalin Botezatu si Razvan Ciobanu."

Contestatia depusa la TVR de gemenele Mihaela si Gabriela Modorcea, sustinute de mama lor, Violeta Modorcea, care e si managera trupei, a fost respinsa de catre institutia publica. Indiggo solicita TVR, organizatorul concursului selectiei Eurovision din Romania, 100.000 euro drept despagubire pentru nefunctionarea liniei telefonice in cazul piesei lui Dieter Bohlen, "Be My Boyfriend", conform afirmatiilor gemenelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.