In ciuda faptului ca in fiecare saptamana este mesagerul lui Cupidon in emisiunea "Din dragoste", Mircea Radu nu reuseste intotdeauna sa se strecoare in inima femeilor.
Una dintre reprezentantele sexului frumos de care nu s-au lipit farmecele prezentatorului este si partenera sa de filmare, Irina Mohora, interpreta personajului cu acelasi nume din telenovela "Secretul Mariei". Bruneta a marturisit intr-un interviu ca nu si-a dorit sa aiba in scenariu scene de sex cu vedeta Antenei 1, care, altfel spus, a avut parte de una dintre cele mai erotice expuneri in schema serialului. Ca sa menajeze insa orgoliul colegului sau, Irina a declarat ca in general, este rezervata fata de scenele de sex, pentru ca este foarte timida si nu crede ca ar face fata. In schimb, a marturisit ca se simte foarte bine in compania lui Liviu de la LA, cel care il intruchipeaza pe Oliver, iubitul ei din telenovela. Cel care i-a furat cu adevarat inima Irinei se numeste insa Marius si este iubitul ei in viata reala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.