Realizatorul TV are intotdeauna grija ca iubitei sale sa nu-i lipseasca nimic

Robert Turcescu si Oana Sarbu formeaza, desi nu recunosc, un cuplu cat se poate de obisnuit. Cei doi merg impreuna la piata, se amuza de fel de fel de situatii si nu se feresc de cei din jur.

Zilele trecute cele doua vedete au fost surprinse de paparazzi facandu-si cumparaturile in supermarketul Nic din Dorobanti. Remarcabil este faptul ca cel responsabil cu plata la casa de marcat este vedeta de la Realitatea TV. In ciuda volumului mare de cumparaturi, probabil, proviziile pentru restul saptamanii, Turcescu a scos din buzunar relaxat mai multe hartii de 100.000 lei si i le-a intins Oanei care, fara motiv, a inceput sa rada satisfacuta. Dupa ce au scapat de coada de la casa, cei doi s-au incarcat cu sacose si au pornit catre masina. El cu baxul de apa plata si cu alte sacose pline ochi, ea doar cu un zambet ce demonstreaza ca, in sfarsit, e multumita de relatie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.