Scandalul de la concursul Eurovision continua. Violeta Modorcea, mama fetelor de la Indiggo, il acuza pe Catalin Maruta de nereusita lor la acest concurs.

Mai mult, mama gemenelor l-a amenintat pe Catalin Maruta ca il da in judecata.

Luni seara, in prima zi dupa finala concursului Eurovision din Romania, Violeta Modorcea, mama gemenelor de la Indiggo, l-a acuzat pe Catalin Maruta de insuccesul lor. Violeta Modorcea l-a amenintat in direct in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, de la Alfa TV, de luni seara, ca intentioneaza sa il dea in judecata. Mama gemenelor ii poarta ranchiuna lui Maruta, moderatorul concursului Eurovision, considerandu-l principalul vinovat de esecul fetelor ei.

Violeta Modorcea si Catalin Maruta au avut cateva altercatii in direct, atat in timpul televotingului, cat si in emisiunea de dupa concurs. De asemenea, in emisiunea "6! Vine presa" de la B1TV, unde Maruta a participat ca invitat al Roxanei Iliescu, moderatorul de la TVR a intrat din nou in polemica cu Violeta Modorcea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.