Ce-am observat legat de Cabral, angajatul Acasa TV responsabil cu prezentarea variantei mondene a emisiunii "Povestiri adevarate": de cite ori are invitata vreo trupa pe care-o pune sa cinte, dumnealui ramine in cadru, se bitiie si fredoneaza entuziast versurile piesei in desfasurare. Si ce ma-ntreb eu: oare nu cumva ar trebui sa fie platit separat pentru aceasta activitate? Adica, e un fel de al doilea job, din categoria "spectator" sau "aplaudac", nu-i asa? Si, din moment ce emisiunea "Povestiri adevarate" n-are un studio mare, prevazut cu tribune in care sa stea oameni angajati special ca sa fredoneze, sa danseze si sa aplaude, dupa parerea mea, ar trebui sa i se dea lui Cabral onorariul pe care l-ar fi primit acestia daca ar fi existat.

Luni seara, la "Miezul problemei", pe National TV, era invitat marele razboinic al neamului nostru, Gigi. Care facea declaratii politice din categoria "Daca as fi presedinte, as pune-o ministru al Justitiei pe notarita mea, Anisoara, iar ministru al Finantelor l-as face pe contabilul meu". Sigur, aceasta a fost o transcriere literara a vorbirii razboinicului, dar nu asta e important. Important e ce ginduri are Gigi pentru alte ministere. Adica, la Invatamint o s-o puna sau nu pe educatoarea lui de la gradinita? Ca sa nu mai vorbim despre Cultura la care n-a facut nici o referire, fiindca sigur vrea sa ne faca o surpriza numind ca ministru intreaga echipa Steaua.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.