Incepand de astazi, multe emisiuni, seriale si productii proprii apar sau revin in grilele de primavara lansate de unele posturi de televiziune din Romania.
De azi, la Euforia lifestyle TV incepe difuzarea grilei complete. In plus, din aceasta noapte programele se pot urmari 24 de ore din 24. Tot de azi, de la ora 15.00 veti face cunostinta cu cea mai cunoscuta realizatoare de talkshow din lume, Oprah Winfrey, a carei emisiune, "Oprah Winfrey Show", va fi difuzata zilnic de luni pana vineri. Serialul "Viata la Mall" si telenovela "Femeia din oglinda" se vor difuza tot incepand de luni, de la ora 17.30, respectiv 18.00.

La sfarsit de saptamana sexul are prioritate. "Jurnal intim", o productie proprie difuzata de vineri pana duminica la ora 23.00, gazda Dana Petrescu , este un talkshow in care se vor discuta diverse aspecte legate de viata sexuala. Emisiunea Danei va fi urmata de documentarul "Orgasmul feminin", vineri 3 martie ora 0.00 si de serialul "Lectia de sex", cu celebra profa Tracey Cox, in 4 si 5 martie, la ora 0.00.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.