Anul 2005 se anunta foarte "rodnic" pentru multe vedete, din muzica, film si nu numai. Unele sunt la prima experienta de acest fel, in timp ce altele au "state" vechi intr-ale leganatului si schimbatul scutecelor. Printre cele care vor aduce pe lume copii anul acesta se numara Victoria Beckham, JK Rowling, Elizabeth Hurley si Stella McCartney.
Natasha Hamilton, fosta componenta a formatiei pop Atomic Kitten, este insarcinata cu al doilea copil, conceput cu noul ei prieten, dansatorul Gavin Hatcher. Bebelusul, care este asteptat sa vina pe lume luna aceasta, are deja un fratior.

JK Rowling, autoarea personajului Harry Potter si a cartilor vandute in milioane de exemplare in lumea intreaga, asteapta al treilea copil, dar a promis fanilor ca sarcina nu va intarzia aparitia celei de-a sasea carti cu aventurile micului vrajitor. JK Rowling mai are o fiica, Jessica, din primul mariaj, iar anul trecut a nascut un baiat, David, conceput cu al doilea sot, Neil Murray.

Victoria Beckham si fotbalistul David Beckham asteapta al treilea copil, care se va naste in martie si se pare ca va fi tot baiat, dupa ce cuplul mai are doi - Romeo si Brooklin. "Cred ca David ar fi fost mai incantat daca ar fi avut si o fata", a declarat recent Ted Beckham, tatal capitanului nationalei Angliei.
Actrita Elizabeth Hurley asteapta si ea al doilea copil, alaturi de prietenul ei, Arun Nayer. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Elizabeth nu a facut inca public faptul ca este insarcinata. Pana acum a avut de cateva ori greturi matinale si nu s-a mai atins de alcool de cateva luni.

Stella McCartney va naste primul sau copil in aprilie sau mai. Stella a facut publica vestea in timpul unei prezentari de moda pe care a avut-o la Paris, dar inca nu stie sexul copilului.
Una dintre membrele formatiei Sugarbabes, Mutya Buena, va deveni mama in aprilie, copilul fiind conceput impreuna cu prietenul ei, Jay. "Dupa ce voi naste ma voi retrage din viata artistica pentru cateva luni, iar in iunie voi reveni pentru a promova cel de-al patrulea album al formatiei", a declarat Mutya.
Denise Richards este din nou insarcinata, la doar 10 luni dupa ce a dat nastere primului sau copil. Fosta Bond girl si sotul ei, Charlie Sheen, au mai avut in martie anul trecut o fiica - Sam.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.