Mihaela Radulescu a fost desemnata cea mai populara femeie din Romania in cadrul evenimentului "Femeia Anului 2005", organizat de revista Avantaje.

Vedeta a reusit sa semneze o performanta in istoria de opt ani a evenimentului, castigand pentru a doua oara simpatia publicului, dupa ce, in 1998, cititoarele revistei au distins-o tot cu premiul pentru popularitate. Doamna Schwartzenberg nu s-a putut bucura insa de premiul inmanat de castigatoarea editiei anterioare, Corina Danila, cea care a devenit mai nou colega ei de trust, deoarece a suferit o criza de sciatica. Mihaela Radulescu a facut eforturi mari sa se ridice de pe scaun pentru a-si ridica premiul, insa nu a reusit. Criza de sciatica a imobilizat-o pe un scaun intreaga seara.

"Imi cer scuze ca nu ma pot ridica in doua picioare. Cel mai mult imi pare rau pentru ca nu ma pot lauda ca am fost pe aceeasi scena cu Alina Cojocaru", a declarat Mihaela.
Dupa terminarea festivitatii de premiere, ea a reusit cu greu sa se ridice de pe scaun, cu ajutorul mai multor apropiati, mergand cu spatele indoit si tinuta de brate. Mediafax citeaza mai multi invitati, potrivit carora a fost chemat un echipaj de Salvare pentru ca vedetei sa i se faca injectii de calmare si sa poata pleca acasa. Intre timp, Mihaela Radulescu a urcat intr-una dintre camerele hotelului care a gazduit evenimentul.

Balerina Alina Cojocaru este o alta vedeta a evenimentului care a fost recompensata cu premiul pentru Arta si Cultura. Steaua de la Covent Garden din Londra, a fost aplaudata in picioare de invitati, pentru performanta de a deveni balerina preferata a reginei Marii Britanii, dupa cum a spus coregraful Razvan Mazilu, dar si pentru implicarea in ajutorarea scolilor de dans din Romania. Balerina, aflata in Romania pentru scurt timp, special pentru acest eveniment, s-a aratat foarte modesta si a apludat prestatia elevilor Liceului de coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti, care au deschis evenimentul cu o reprezentatie de balet clasic si modern.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.