Raluca Moianu este o vedeta atipica. Cine s-ar baza pe ea si pe eventualele picanterii din viata ei personala pentru a tine prima pagina a unei publicatii de scandal ar fi condamnat din start la faliment.
Raluca este o profesionista si atat. De fapt, de un an de zile nu mai este doar atat pentru ca a devenit mama si timpul ei se imparte acum intre micuta Ilinca si restul activitatilor.

Din 6 martie, Raluca revine pe micul ecran, la TVR1, cu aceeasi dorinta de impacare a oamenilor. Ca o coincidenta, in primavara aceasta, emisiunea implineste… 6 ani, dar postura de moderator al micilor sau marilor conflicte interumane nu a obosit-o pe Raluca: "Daca ne luam dupa modelul olandez, acolo a functionat vreo 7 ani, a fost intrerupta si, dupa o vreme, a fost reluata cu tot atat de mult succes. Sigur, nu este usor, pentru ca sunt multe momente dificile in emisiune, dar cel mai greu moment pentru mine este cel care urmeaza dupa un refuz si care este marcat de o usa care ramane inchisa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.