Dragi cititori, e momentul sa va fac o marturisire: v-am mintit. V-am mintit cind am spus ca n-am vazut emisiunea "Povestiri adevarate" dedicata lui Irinel Columbeanu si Monicai Gabor si felului in care cei doi si-au petrecut ziua indragostitilor. Ma rog, la ora la care am declarat asta chiar nu vazusem decit un promo, dar ulterior am urmarit si emisiunea, ceea ce inseamna ca, desi fara intentie, tot minciuna se cheama ce v-am zis eu. Ca sa ma iertati, promit ca nu mai fac si o sa va si povestesc cum si-au petrecut Iri si Monica ziua cu pricina, cu mentiunea ca am ratat episodul balacelii in jacuzzi, despre care doar am auzit de la alti telespectatori mai norocosi. Va sa zica, mai intii Iri si Moni s-au dus la un restaurant. Mai exact la restaurantul in care a cerut-o el, in decembrie, de nevasta. Acolo, au fost intimpinati de o fintina arteziana de ciocolata prin care au trecut niste fructe infipte intr-o tepusa si apoi le-au mincat. Moni s-a izmenit nitel catre Iri ("Tu de ce nu ai d-asta acasa?"), dupa care cuplul s-a mutat la masa la care s-a produs cererea in casatorie. Cu aceasta ocazie am aflat ca Iri "minuieste mai bine mina stinga", motiv pentru care, la momentul inminarii inelului, s-a scotocit in buzunar cu ea, si nu cu dreapta. Apoi am vazut imagini cu Moni tolanita cit era de lunga in bratele viitorului sot si imagini cu Moni cu fundul intors la maximum spre camera, din cauza ca se aplecase toata peste viitorul sot, sa-l pupe. La final, un prieten de-al cuplului ne-a povestit "cum a fost la inceput", de parca era vorba despre inceputurile lumii, nu de altceva. Foarte frumos si-au petrecut ziua indragostitilor cei mai mediatizati amorezi din Romania, nu-i asa? Cred ca foarte putin a lipsit ca ea sa fie cu adevarat perfecta. Mai exact, putea sa fie si Irinel olecuta mai gentleman si sa-i cumpere fetei, pe loc, fintina arteziana de ciocolata si masa la care a cerut-o de nevasta, cu tot cu chelnerul care i-a servit in seara evenimentului. Corect?

Fratilor, s-a intimplat ceva zguduitor. Fenomenul "0900 90 10 X0" se duce pur si simplu de ripa. E nenorocire. E jale. E prapad. Dar mai bine sa va explic: ieri, pe la prinz, pe Prima TV, o domnisoara prezentatoare a concursului "0900 90 10 30" racnea, ca de obicei, la telespectatori. Cum aveam televizorul pe "mute", mi-am vazut linistita de treburile mele. Peste vreo juma’ de ora insa, cind am aruncat ochii asa, de control, era sa lesin. Dar ce zic eu ca era sa lesin, era sa fac atac de cord. Cum ce-am vazut? Am vazut ca fata furioasa disparuse si, in locul ei, aparuse un domn cu cioc, mustata, gel, costum si cravata. Nici acum nu m-am lamurit ce se intimplase. Ma gindesc ca o fi lesinat fata de la nervi si a fost nevoie s-o inlocuiasca prietenul ei. Sau poate chiar doctorul de la Salvare…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.