Nu mai este un secret pentru nimeni ca prima telenovela romaneasca, produsa si difuzata de postul Acasa TV in colaborare cu studiourile MediaPro Pictures se bucura de mare succes. Se pare insa ca lucrurile nu se opresc aici, mai ales ca producatorii au decis sa mai coopteze cativa asa-zis actori meniti sa reimprospateze aerul din telenovela.

Astfel, Acasa TV a inceput din nou o serie de castinguri si se pare ca multe vedete autohtone au dat iama care mai de care sa-si etaleze talentele actoricesti in "Numai iubirea", luand in considerare numarul destul de mare al celor prezenti.

Pentru aceste personaje s-au dat multe probe la care au participat atat actori si actrite, cat si vedete din lumea muzicala, care nu se lasa nici ele mai prejos.

Se zvoneste ca printre cei care au trecut pe la Acasa TV sa isi incerce norocul se numara: Dl Problema, Jean de la Craiova, Cornel, Bogdan si Doru de la formatia Bliss, Lili Sandu (logodnica fotbalistului Bogdan Stelea), Vali Craciunescu, Laura Mihalus, Fizz, Liviu Ghimis, Liviu Guta, actorul Dragos Stoica, Gavril Patru, Andreea Doina, Florin de la Class.

Nu se stie daca vreunii dintre ei au fost alesi, cert este ca telenovela cu pricina are mare trecere in special la manelisti. Mai mult, s-ar parea ca aceste probe pentru noile roluri din "Numai iubirea" vor continua.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.