In urma cu cateva saptamani, KissFM a declansat o competitie intre licee. Liceul castigator este Al. I. Cuza, premiul fiind faptul ca institutia de invatamant gazduieste timp de o saptamana Studioul KissFM. La propriu.
Timp de o saptamana Carcotasii, Dezbracatu’, Pustiu’, Andreea Berghea, Cristi Nitzu, Giulia & Andu Campu, Ovidiu Who’s Your Daddy, Sorin Mocanu, Emanuel David, Virgil Batista si Vali Barbulescu vor emite live, in carne, oase si voci, din cel mai tare liceu bucurestean. Studioul KissFM s-a instalat intr-o sala de clasa de la parter, special "amenajata" in acest sens. Adica peretii acesteia au fost "tapetati" cu grafitti. Operele de arta au fost realizate de elevii liceului, lucrarile avand tema "KissFM e cu elevii din Cuza". Luni dimineata, cei doi carcotasi s-au prezentat insotiti de Catalin Dezbracatu’ la clasa. Din studioul de la sediul KissFM de pe Splaiul Independentei ii supraveghea cu atentie "tutorele" Cristi Hrubaru - stapanul butoanelor.

Nu a durat mult pana ce elevii din Cuza si-au dat seama ca noii lor colegi sunt chiar de gasca, asa ca la ora 10.00, atunci cand Carcotasii isi incheie programul matinal, in jurul lor era o mare de elevi care doreau autografe, pupaturi, strangeri de mana, povesti din liceu (Huidu a terminat acelasi liceu in 1994) si diverse alte chestii, care mai de care mai traznite.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.