Se-ntimpla ceva ciudat, cred ca pur si simplu am luat-o razna. Mi s-a parut ca, intr-un promo de la Antena 1, numita Mama Natura (pe numele ei din buletin, Roxana Ionescu), despre care va spuneam ieri ca e angajata la televiziunea lui Dan Voiculescu, pe post de purtatoare de decolteu, avea o bluza neagra, inchisa pina-n git. De-aia va zic, cred ca am luat-o pe aratura, am inceput sa am halucinatii. Miine-poimiine, o sa mi se para ca Dan Negru vorbeste numai in soapta, ca Mircea Badea nu mai sare la gitul celor care l-au suparat pe sefu’, ca Pepe e blondut si inalt si ca "popularii" au plecat acasa, sa se dedice, in sfirsit, nuntilor si botezurilor. Brrr…

Ieri-dimineata, pe TVR 2, se desfasura, ca de obicei, emisiunea "Tonomatul DP 2", cu Stefan Lungu la pupitrul de moderator (vorba vine, pupitrul asta, de fapt, nici nu exista), Marcel Pavel pe fotoliul invitatului si telespectatorii la posturi, cu mina pe telefon si gata sa intre in direct, ca sa-si dea cu parerea sau sa-i faca declaratii de admiratie invitatului. O asemenea declaratie am apucat sa aud cu urechile mele si m-a cam uimit: "Marcel, te iubesc mult. Si pe tine si pe sotia si pe copiii tai". Aha, vasazica a devenit insuficient ca declaratiile astea sa fie adresate doar "artistului", ele au inceput sa fie revarsate, cu patos, si asupra rudelor. Si cred ca asta e doar inceputul. Parca vad ca, in curind, o sa se ajunga la efuziuni de genul: "Marcel, va iubesc mult. Pe tine, pe sotia ta, pe copiii tai, pe varul tau din Falticeni, Gigel, pe cuscra ta, Margareta, pe fratele nasului tau de botez, Virgilica, pe matusa ta din Popesti-Leordeni, Frusinica, pe cumnata-ta din Bragadiru, Manuela, pe vreo doua vecine de-ale ei, Lucica si Vasi, pe administratora blocului in care locuiesti, doamna Marie-Antoinette Cirligea si, nu in ultimul rind, pe admiratorii tai din Braila, Petrosani si Mizil, nu mai dau nume ca e infinit de multi. Va pup pe toti! Pa!"

La "Lori", pe Acasa TV, i-am vazut pe Ana Maria Ferent si pe un tinar creator de moda, al carui nume nu-l cunosc. A, si pe Loredana, evident. Pe care-am si auzit-o spunindu-i Anei Maria Ferent ca "Unguroaicele sint foarte focoase" si precizind apoi ca "Dupa aparente, asa pare" si ea. Si pe care am mai auzit-o si explicind ca "Risul iti dezvolta muschii, in special p-astia pectorali", in timp ce exemplifica prin balanganirea usor indecenta a muschilor pectorali personali. Nici nu stiu ce sa mai zic legat de obsesiile erotice ale Loredanei, care obsesii, dupa aparente, par iremediabile. Ma rezum doar la a-mi multumi ca, nevazind toata emisiunea, am ratat eventualele detalii despre viata sexuala si pozitiile preferate ale Anei Maria Ferent.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.