Dupa cinci participari la selectia nationala Eurovision, Mihai Traistariu considera ca piesa interpretata de el, “Tornero”, este favorita pentru a reprezenta Romania in Grecia.
El se bazeaza pe opiniile exprimate de public pe caeva site-uri straine. "Acestia nu cunosc artistii din Romania, nu le stiu repertoriul, ci pur si simplu le-au ascultat pe cele 22 calificate in finala romaneasca si si-au spus opinia. Ei fac si un top al lor unde si-au votat preferatii, in care eu sunt plasat pe locul 1", spune Mihai. Majoritatea considera ca piesa celor de la Akcent, "Jokero", e avantajata doar de faptul ca e pe toate posturile de radio si ca in momentul de fata e mult mai cunoscuta decat "Tornero", a lui Mihai.

Dar tot ei ii critica pe Akcent si spun ca vocile lor lasa de dorit, ca se cunoaste ca nu au vocile lucrate, considerand ca membrii formatiei nu vor putea sustine piesa si live. Colaborarea cu Nico, zic ei, nu face decat sa puncteze faptul ca pe ei nu-i ajuta vocea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.