Dupa ce a adus Hollywood-ul la Bucuresti, Nora Seroussi a incercat incet-incet sa aduca in atentia romanilor si mancarea preferata a starurilor americane.
Vedetele din Romania au raspuns astfel invitatiei de a gusta din delicioasele preparate preferate de starurile de peste ocean, facandu-si aparitia in Beverly Hills Bistro din Mall Vitan. Devenita deja o mancare traditionala in America, American Bagel a fost lansat cu diferite toppinguri originale si in Romania, o parte dintre acestea fiind reteta proprie a NoreiSeroussi. Bucatarul Gheorg a fost cel care a prezentat istoria American Bagel, indemnand invitatii sa guste din delicioasele preparate.

Fetele de la Amadeus, preferatele lui Joseph Seroussi, au petrecut toata seara in compania acestuia, schimband impresii despre American Bagel. Ajunsa cu intarziere, Nico a facut o surpriza gazdei serii, urcandu-se pe scena sa cante o melodie, fiind aplaudata minute lungi de toti invitatii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.