Pe data de 6 aprilie, la Sala Palatului va avea loc spectacolul " The power of feeling", dupa vizionarea caruia au fost numiti de criticii de specialitate "Riverdance a la espanola". La acest spectacol vor fi pe scena 24 de artisti. Pe 7 aprilie, tot la Sala Palatului, vom asista la o noua interpretare a operei Carmen care nu va fi o reprezentatie de balet clasic, ci o interpretare in stil flamenco a celebrei opere de Georges Bizet. Un spectacol ce a fost purtat in triumf pe toate meridianele globului.

Reprezentatia cuprinde 2 acte si 13 scene, iar pe scena se vor afla 26 de artisti.
Coregrafia ambelor spectacole poarta semnatura lui Paco Mora, unul dintre cei mai prolifici coregrafi si dansatori de flamenco din lume. Pe Paco Mora am putut sa il urmarim si in filme ce au rulat pe ecranele noastre: "Don Juan" (1999) de Jacques Weber si "Salomé" (2002) de Carlos Saura.

Pentru prima data in Romania, vom avea parte de spectacole de flamenco ample, cu 26 de cantareti si dansatori in scena, un regal de flamenco la care companiile "Ballet Flamenco de Madrid" si "Espana Bailla Flamenco" promit sa ne incante cu cele mai bune melodii si coregrafii. Pretul biletelor pentru spectacolul "The power of feeling" se situeaza intre 30 RON si 100 RON, iar pentru "Carmen" de Bizet intre 40 RON si 120 RON.