Toni si Encarna o vor invata flamenco pe Andreea Marin

Trupa Azucar Moreno canta pentru "Cei mai iubiti romani". Cele doua surori au revenit dupa cinci ani pe plaiurile mioritice pentru a presta la show-ul celebritatilor organizat de TVR si prezentat de Andreea Marin.

Spanioloaicele au profitat de ocazie pentru a-si prezenta noul album - "Bailando con Lola", un omagiu adus unei mari cantarete spaniole, Lola Flores. La gala vedetelor, acestea vor interpreta doua melodii de pe noul disc, precum si altele mai vechi: "Devora me otra ves" si "Tequila". Noul material discografic a fost inregistrat in Miami si cuprinde "piese cu mult ritm, in stilul Azucar Moreno", a precizat Encarna.

Artistele au declarat ca in turneul de promovare a albumului "Bailando con Lola", care va cuprinde Europa, Argentina, Mexic, SUA si Japonia, s-au gandit sa includa si un concert in Romania, in luna mai a acestui an.
Aflate intr-un moment de sinceritate,Toni si Encarna au marturisit ca faptul ca sunt tiganci le apropie si mai mult de tara noastra.

Influentate de divele disco Donna Summer si Gloria Gaynor, surorile Toni si Encarna Salazar au inceput sa cante si sa danseze inca de mici. Dupa ce au facut backing-vocals pentru Los Chunguitos, cele doua au inceput propriul proiect - Azucar Moreno. Acestea au debutat in 1984, cu piesa "Con Lo Pies En Los Labios", castigand insa notorietatea in 1988, dupa ce au lansat piesa "Carne de Melocoton". Stilul lor, o mixtura de flamenco contemporan si rumba/pop, le-a adus un premiu Billboard si le-a ajutat sa devina una dintre cele mai bine vandute trupe de pe scena latino.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.