Dupa ce s-a indragostit de specialitatile romanesti, celebra femeie de afaceri si-a propus sa aduca in tara de adoptie cateva dintre specialitatile americane.

Astfel, seara de joi a insemnat debutul la Beverly Hills Bistro din Bucuresti Mall al covrigului cu susan cunoscut sub numele de American Bagel, mancarea preferata a starurilor americane, dupa cum spune Nora.

Dupa Angelina Jolie, Brad Pitt, Julia Roberts, George Clooney, a venit randul vedetelor din Romania sa raspunda invitatiei de a gusta din delicioasele preparate preferate de starurile de peste ocean. Devenit deja o mancare traditionala in America, American Bagel a fost lansat cu diferite topping-uri originale si in Romania, o parte dintre acestea fiind reteta proprie a Norei Seroussi. Cristina Teodorescu, Cornel de la Vank, Marius Radmanastean, Andra Teodorescu si oameni de afaceri prieteni ai Norei si ai tatalui ei, Joseph Seroussi, s-au declarat incantati de covrigul occidental.

Bucatarul Gheorg a fost cel care a prezentat istoria American Bagel, indemnand invitatii sa guste din delicioasele preparate.
Fetita Roxanei Iliescu, realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Monden", din emisiunea "6! Vine presa" de la B1TV, a fost mascota serii. Micuta Teresa nu a contenit sa-i invite la dans pe mami si papa si s-a comportat ca o adevarata gazda, trecand pe la fiecare masa pentru a-si "saluta" invitatii.
Fetele de la Amadeus, preferatele lui Joseph Seroussi, cele care au si cantat la inaugurarea Bistro-ului din Mall, au petrecut toata seara in compania acestuia, incercand sa afle secretul succesului in afaceri.

Seara de joi a fost si o ocazie pentru Nora sa-si scoata in lume iubitul, un om de afaceri israelian, pe care isi doreste sa-l convinga ca Romania poate fi o a doua casa. "Totul depinde de perspectiva, daca vrei sa privesti totul in gri, asa va fi, daca vrei sa fii optimist, faci lucrurile in asa fel incat sa fie pe placul tau", marturiseste femeia de afaceri.
Viorel Paunescu, un vechi prieten al familiei Seroussi si un bun cunoscator al mancarurilor americane, nu a putut rata ocazia de a schimba cateva cuvinte cu gazdele, dar si de a gusta din preparatele celebritatilor de la Hollywood.
Ajunsa cu intarziere, Nico i-a facut o surpriza gazdei serii, si a urcat pe scena, in aplauzele invitatilor, pentru a canta o melodie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.