Trupa Hara va sustine, marti, in Club A, primul concert in noua componenta, ocazie cu care burlacii din formatie vor fi licitati de domnisoarele care vor dori sa petreaca cu ei seara de Dragobete.

Flavius (voce, chitara), Marius (vioara), Iulian - M.sh.T.ru' (instrumente programabile, voce), Vlad (chitara, voce), Alex (bass, voce) si Sabin (tobe) vor sustine primul concert in varianta de sextet. De ce o noua componenta? "Pentru ca vrem sa crestem", explica Iulian. Pe langa noua formula, trupa vine cu un look diferit si piese noi.
Hara va interpreta, in afara pieselor cu care deja si-a obisnuit publicul, si melodii de pe albumul ce va aparea pe piata in primavara, material aflat in plin proces de productie.

"Daca esti fan Hara, hai sa canti cu noi... daca nu esti, hai sa devii" - a lansat Flavius invitatia la concert.
In aceeasi seara, cinci dintre membrii trupei vor fi scosi la licitatie, iar Marius, singurul casatorit dintre ei, va face parte din juriu. Fericitele castigatoare vor petrece noaptea de Dragobete (24 februarie) impreuna cu partenerii de la Hara, in Club A.
Pentru un si mai mare succes la domnisoare, cei de la Hara au pregatit si cateva cover-uri de "inima albastra": "Drumurile noastre" - dupa Dan Spataru si "Casuta noastra" - dupa Gica Petrescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.