Elena Gheorghe, solista trupei Mandinga, si-a anuntat retragerea din formatie, consi- derand noul concept, acela de a mai avea inca doua colege soliste, drept neavantajos pentru sine.
In perioada urmatoare, concertele trupei Mandinga vor continua cu un repertoriu de salsa si latin jazz sustinut vocal de Alex si Aristides. "Noi nu ne consideram solisti, ci instrumentisti, insa ne place sa cantam si vocal in unele momente din show - asta da culoare si dinamism. Bineinteles ca asteptam cu interes in familia noastra noile colege, pentru ca avem planuri mari pentru Mandinga", a declarat Alex.
Ieri s-au terminat inscrierile pentru noile soliste Mandinga, si s-au inscris aproximativ 500 de fete. Baietii sunt onorati de cele doua candidaturi venite de la interprete consacrate din Romania, care au considerat acest proiect drept unul tentant.

Dintre toate cele inscrise, doar 50 de fete vor participa la o auditie, iar in urma acestei auditii definitorii vor fi alese 10 candidate care vor participa la un show de televiziune ce se va desfasura in luna martie. Auditia se va desfasura duminica, 26 februarie, incepand cu orele 12.00 si va avea loc in clubul Masala din Bucuresti, str. Brezoianu nr. 18.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.