Designerul Mariana Cojocaru stie mai bine decat oricine care sunt problemele de care se loveste mereu o femeie cu kilograme in plus, atunci cand vrea sa fie moderna, in pas cu moda.
Asa incat, profitand de experienta anterioara cu firma "High Class" (magazinul omonim se afla si acum tot in Bdul Decebal, la sediul noii case de moda) a pus bazele unei structuri care are drept obiect de activitate doar vestimentatiile cu masuri intre 48 si 58. "Marina XXL Fashion" are deja un magazin propriu, "Marina", pe str. Magheru din Rm. Valcea, plus puncte de desfacere in Carrefour, la Drobeta Turnu Severin, Brasov, Bacau, comenzile fiind pe masura pasiunii si talentului unor femei care vin in intampinarea dorintelor semenelor noastre care, de cele mai multe ori din motive de sanatate sau varsta, nu mai sunt chiar niste subtirele.

Cum si atatea artiste de succes au dimensiuni apreciabile (vezi, la "Cerbul de aur", Linda din Italia, castigatoarea Trofeului, sau Giulia Nahmany din Israel), Mariana Cojocaru a gandit creatii si pentru scena. Ele au fost prezentate in emisiunea "Sare si piper" de la National TV, unde creatoarea a fost invitata de Stela Popescu, Flori Radulescu si Alexandru Arsinel, dar si in emisiunea "Kilomania" de la Realitatea TV. Aici a avut loc o... nunta supraponderala, in care mireasa, domnisoarele de onoare erau toate cu marimi mult peste 50. "In ultima vreme, au crescut foarte mult cererile pentru rochii de mirese la dimensiuni exceptionale, asa incat ne-am specializat in acest domeniu. Din fericire, la spectacole si programe TV ma ajuta mult manechinele, care de fapt sunt neprofesioniste, prietene vechi care au fost mereu alaturi de mine", ne-a declarat designerul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.