Andra si Emanuel sunt doua voci pe care Luminita si "The wright thing", una dintre cele mai cunoscute trupe Live Performing, din Germania, au reusit sa le coopteze in proiectul "The Big L.A. Show", care va debuta maine, printr-un concert live, de trei ore, la Circul Variet Globus.

Cei 50 de instrumentisti, care au cantat cu nume mari ale muzicii internationale, precum Terence Trent D'Arby, Robbie Williams, Chaka Khan, Prince, canta in formula "The wright thing" de mai bine de 10 ani, iar la initiativa fostei concurente de la Eurovision vor face o demonstratie live de zile mari, alaturi de solistii Brad Vee Johnson, fostul component al trupei Boney M, Andra, Emanuel si nu in ultimul rand Luminita Anghel. "Au mai fost vizate si alte nume din muzica romaneasca, insa la momentul cand am initiat proiectul multe voci bune autohtone nu au putut raspunde invitatiei", a declarat Luminita Anghel.

"Acest concert reprezinta inceputul unei alte ere in entertainment-ul din Romania si lasam o data pentru totdeauna la o parte ideile preconcepute, cum ca eu nu as putea canta backing-vocals pentru Andra sau ea pentru mine", a mai adaugat solista, in cadrul conferintei de presa de la Hotelul Intercontinental, adaugand ca si-a propus sa educe publicul sa plateasca doar pentru calitate.
Un prim pas in acest sens a fost stabilirea unui pret unic pentru bilete, de 30 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.