Mai mult de 60 de persoane, vedete ale cinematografiei italiene si internationale, dar si prieteni, au sarbatorit alaturi de Kitty Cepraga sau Kristina, cum e cunoscuta peste hotare, la aniversarea a 26 de ani de viata.
Petrecerea a avut loc pe terasa acoperita, cu piscina, a Hotelului Exedra din Roma, unde au mai petrecut vedete precum Leonardo DiCaprio sau Eminem. A fost o surpriza pe care i-au pregatit-o iubitul ei italian si cativa prieteni din Romania si Statele Unite. Actorii George Hilton, Vincenzo Crocitti (din serialul "Carabinieri"), Emanuele Cerman (partenerul Kristinei din productia "Bad Brains"), regizorii Michele Massimo Tarantini si Mick Davis (regizorul peliculei "Modigliani"), fiul actritei Ornella Muti sau Cosmin Dumitrescu - viceconsulul Romaniei in Italia, sunt doar cativa dintre cei care au luat parte la chef.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.