Issa de la Elegance este din nou indragostita. Dupa relatia de trei ani pe care a avut-o cu interpretul Costi Ionita, frumoasa constanteanca a reusit sa fie din nou fericita in viata amoroasa.

Noul ei iubit se numeste Daniel, are 28 de ani si are o afacere in domeniul imobiliar.

Dani, cum il alinta Issa, a aparut in viata ei cu cateva luni in urma, prin intermediul unui grup de prieteni comuni. "Ne-am inteles foarte bine din prima clipa. Este un tip foarte atent, care stie sa ma faca sa ma simt bine", ne-a declarat cantareata.

Relatia dintre Dani si Issa a evoluat in timp de la amicitie la prietenie apropiata, dupa care au devenit iubiti. Blonda spune ca e multumita de faptul ca relatia cu Dani se bazeaza pe respect reciproc si pe faptul ca fiecare ii ofera celuilalt independenta exact cat isi doreste.

"Mi-am dorit o relatie cu cineva care nu face parte din show-biz, dar m-am gandit ca imi va fi foarte greu. Din fericire, l-am cunoscut pe Dani. Amandoi suntem foarte ocupati, asa ca nu avem cand sa stam unul in calea celuilalt", ne-a mai spus Issa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.