Asteptata cu nerabdare de toate cuplurile de indragostiti, sarbatoarea iubirii prilejuita azi de ziua Sfantului Valentin ofera acestora ocazia unor clipe unice.

Vedetele autohtone si "jumatatile" acestora nu fac exceptie, fiecare incercand sa isi surprinda iubitul sau iubita cu un gest care sa transforme Ziua Indragostitilor intr-o noua dovada de iubire pentru celalalt.

Pentru ca a cucerit-o intr-un mod romantic pe Julia Chelaru de la Sexxy, iubitul sau Bogdan Jianu ii pregateste cantaretei, pentru aceasta seara, surprize de acelasi tip. Julia va gasi acasa, dupa un concert obositor, o camera plina de lumanarele si petale de trandafiri. Ea va cina intr-un cadru romantic cu Bogdan, apoi, pentru ca "meniul" sa fie complet, cei doi vor face o baie relaxanta, cu multa spuma si petale de trandafiri.

Delia si Edi Iordanescu au implinit deja un an de relatie si sarbatoresc Valentine's Day intr-un club din Capitala. El i-a pregatit iubitei sale un lantisor din aur alb cu medalion pe care i l-a daruit la miezul noptii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.