Fetele de la Heaven sint niste fete foarte bune. La suflet in special. Cum mi-am dat seama de asta? Pai, le-am vazut la "Povestiri adevarate", executind o expeditie in casa unei fetite bolnave de cancer (cu mama bolnava, ati ghicit, tot de cancer), ca sa-i duca dulciuri, hainute si jucarii. Fetele de la Heaven erau foarte blonde, hainutele, ce sa zic, erau foarte la moda, dulciurile nu stiu cum erau, ca nu le-am gustat, iar jucariile au fost introduse astfel: "Am inteles ca n-ai avut niciodata jucarii!". Dupa care a urmat un chicotit. Ei, si pornind de la chicotitul asta, mi-am imaginat ce conversatie au avut fetele, dupa ce au parasit locul care le-a consacrat ca pe niste mari binefacatoare ale omenirii, ca pe niste Maici Tereza ale showbizzului romanesc: "Ai vazut, fata, ce fata a facut aia mica la pantalonii aia castocari?", "Da, fata, si ce bucuroasa era cind a vazut papusile!", "Bai, da’ tu chiar crezi ca n-a avut in viata ei o jucarie? Ca mie nu-mi vine sa cred!", "Da, ma, n-auzi ca e saraca si bolnava? Mama, da’ cum se uita maica-sa, saraca!", "Auzi, fata, hai sa-ti zic ce bluza bestiala mi-am luat. E roz, are trei volane la o mineca si doua la ailalta, e super, supermisto!", "Da, ma, si eu tre’ sa ma duc sa-mi iau cizmele alea portocalii cu lantuc, mor daca nu mi le iau, sint scumpe, da’ nu mai rezist, fata, da-i dracu’ de bani, o viata avem, gata, azi ma duc sa mi le cumpar!".

Am vazut-o pe Elena Udrea, intr-o seara, la "Nasul". Era imbracata intr-un sacou gri-sobolan care nu lasa sa se vada nici urma de decolteu, fardata cuminte, coafata discret si vorbea rar si calm (probabil ca sa nu faca greseli). Ma uitam la ea si-mi aminteam niste instantanee de pe strada surprinse de o revista de paparazzi. In pozele alea, Elena Udrea purta un costum roz (strident), cu fusta foarte (foarte, foarte) scurta si cizme lungi pina la genunchi, cu tocuri foarte ascutite. Saraca, va dati seama in ce schizofrenie traieste? Si ce depresii face cind trebuie sa abandoneze, pentru o ora-doua, toalele de vampa, pentru costumul ala gri-sobolan, probabil, singurul de la ea din sifonier?

Intr-o zi, nu stiu ce tot explica Teo de zor, in binecunoscutul ei stil tumultuos. Si brusc i-a venit ideea unei comparatii: "E ca la noi in emisiune cu invitatii. Adica, la noi in emisiune vor veni cutare, cutare si cutare. Si-i stiu? Nu!". Hai, ma, Teo, lasa vrajeala, ca la nivel de Florin Salam, Carmen Serban, Sorin Copilul de Aur, Adi de la Vilcea, Dan Bursuc si Daniel@ Gyorfi nu poti sa zici ca nu-i stii, din moment ce te trezesti atit de des cu ei in emisiune. Poate de-abia de la Florinel Parizer, Maricel de la Tecuci, Micsunica din Berceni, Ionut Popindau si Remus Talent incolo sa ai probleme de identificare a invitatului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.