O noua competitie „Kiss FM e cu elevii!” s-a desfasurat zilele trecute pe patinoarul din Piata Unirii.
Galeriile se straduiau sa obtina locurile cele mai bune pentru a-si incuraja favoritii, profesorii dadeau ultimele indicatii, Misu si Serban erau asaltati de fani si, intr-un final, la fluierul arbitrului central Gabi Jugaru, responsabilul cu farse doar pe post, nu si in cadrul competitiei, echipele liceelor intra "pe teren". Prima proba, "baloane viteza" (liceenele trebuiau sa prinda cat mai multe baloane "eliberate" de 6 dintre dj-ii KissFM), se pare ca n-a creat nici o problema concurentelor, ci doar arbitrilor.

In loc sa dea drumul baloanelor, Vali Barbulescu a ales, spontan, sa faca stafeta. Pana sa ajunga la colega de pupitru la radio, urmarit fiind de cardul de "vanatoare de baloane", s-a impiedicat in lungile panglici si-a cazut in cap. Din fericire, fara urmari, astfel incat isi poate continua tihnit, dar usor vanat, House Xperience Session la KissFM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.