Prima infatisare la divortul dintre Claudiu Niculescu si sotia sa, Lidia, a fost sarbatorita de fotbalistul de la Dinamo alaturi de Diana Munteanu, VJ-ita de la MTV.

Cei doi au petrecut o seara romantica intr-un restaurant din Bucuresti, la lumina lumanarilor si facand planuri comune de viitor.

Dinamovistul Claudiu Niculescu a avut prima infatisare in divortul intentat de sotia sa, Lidia, miercuri, 8 februarie. Aceasta locuieste in prezent la Craiova impreuna cu cei doi copii ai lor, Alexandru si Rebeca Niculescu. Desi Lidia a propus divortul de mai multe ori dupa ce a aflat de diversele aventuri amoroase ale dinamovistului, acesta nu a fost de acord cu separarea. Ultimul scandal de presa in care au fost implicati Niculescu si Diana Munteanu, VJ la MTV, a determinat-o pe Lidia sa intenteze divortul. La prima infatisare, Claudiu nu s-a prezentat, dar a delegat un avocat sa il reprezinte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.