Cel mai mediatizat si nonconformist cuplu al vietii mondene romanesti, Monica Gabor - Irinel Columbeanu, continua sa faca valva.

Dupa cum se stie, frumosul top-model are o rubrica permanenta in cadrul emisiunii "Sare si piper cu Stela si Arsinel" ce se difuzeaza la National TV. Ei bine, in editia de duminica, Anna Lesko si Monica Gabor se vor afla pentru prima oara fata in fata in cadrul unui show de televiziune si vor incerca sa ingroape securea razboiului. Emisiunea va debuta cu o secventa filmata la vila lui Iri Columbeanu, mai exact, in dormitorul conjugal al indragostitilor.

Telespectatorii vor avea ocazia sa admire nu doar mobilierul de lux, ci si... un tablou pictat de fosta iubita a miliardarului, cantareata Anna Lesko.
Intrebata daca se simte deranjata de faptul ca amintirea rusoaicei inca mai "bantuie" incaperile somptuoasei vile, Monica a marturisit ca o admira pe talentata Lesko. La randul ei, Anna, impresionata de cele auzite, nu va "arde in flacari", ci va gusta din preparatele gatite de tanara cu figura de caprioara haituita prin tufisurile vietii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.