Astazi, de la ora 22.00 si sambata, in reluare, de la ora 17.00, telespectatorii B1 TV vor vedea o editie incendiara a emisiunii High Life.

Invitatul Monicai Stan este Marcel Toader, fostul sot al interpretei Ana Maria Ferencz. Omul de afaceri dezvaluie, in exclusivitate pentru High Life, motivele pentru care s-a despartit de Ana Maria. Dupa ce fosta lui sotie a iesit la rampa pentru a expune cauzele care, din punctul ei de vedere, au determinat divortul fulger, Monica Stan i-a dat omului de afaceri dreptul la replica. Dupa ce Ana Maria a afirmat ca era agresiv, varianta lui Marcel Toader este una diametral opusa. In ecuatie intra interesul material al Anei Maria si o posibila relatie amoroasa a acesteia cu un cunoscut om politic al carui nume va fi dezvaluit in emisiune. Partea a doua a emisiunii este rezervata invitatului din presa. De data aceasta, alaturi de Monica Stan va fi Cristian Brancu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.