Dezvaluirile facute in presa britanica de Cornelia Crisan (31 de ani), o cantareata romanca stabilita in Londra, despre idila ei secreta cu actorul Ralph Fiennes (43 de ani) n-au ramas fara urmari.

Marti seara, avocatul iubitei oficiale a celebrului actor, Francesca Annis (61 de ani), a anuntat decizia acesteia de a rupe relatia cu Fiennes.

Cu toate ca initial apropiati ai cuplului Fiennes - Annis declarasera presei ca acestia vor trece cu bine de socul produs de dezvaluirile Corneliei Crisan despre cei doi ani de intalniri amoroase cu starul din "Pacientul englez", situatia s-a modificat.

Marti seara avocatul Francescai Annis a anuntat ca aceasta a decis ca relatia ei cu actorul nu mai poate continua. Apropiati ai celor doi au mai declarat, conform Daily Mail, ca e o perioada dificila pentru amandoi, mai ales ca Fiennes si Annis n-au reusit sa vorbeasca dupa aparitia dezvaluirilor Corneliei, actorul aflandu-se la Dublin, unde joaca intr-o piesa de teatru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.