Doi infractori deosebit de periculosi au fost capturati la scurt timp dupa ce au talharit-o pe mama realizatorului de emisiuni tv si radio, Serban Huidu.

Femeia nu a fost ranita, insa politistii spun ca cei care au atacat-o au la activ talharii, furturi, inselaciuni, falsuri si uz de fals. Hotii se aflau intr-o masina furata si cu nr. de inmatriculare "imprumutate" de la un alt autoturism, iar soferul avea permisul de conducere suspendat de aproape 2 luni.
Daniela Ghencea, in varsta de 51 de ani, director de productie la Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti, a fost jefuita, luni, in jurul orelor 17,00, pe strada Gen. Dragalina, din sectorul 5, cand si-a parcat autoturismul pentru a merge la niste cunostinte.

Anchetatorii au stabilit ca femeia a fost atacata dupa ce a coborat din masina proprietate personala, Alfa Romeo 147, fiind urmarita in trafic o buna perioada de timp de catre infractori.
Politistii spun ca talharii, aflati intr-o Dacie 1310, furata, au monitorizat-o pe Daniela Ghencea inca de pe Splaiul Independentei, de la Podul Izvor spre Podul Hasdeu si pana cand a ajuns in sectorul 5. Dupa ce a coborat din masina, victimei i s-a parut suspect faptul ca in urma sa se afla o Dacie care rula cu viteza mica.

Cand a ajuns in dreptul sau, un individ care se afla pe bancheta din spate, identificat, ulterior ca fiind Ion Miclescu, 19 ani, a iesit cu jumatate din corp pe geamul portierei si i-a smuls din mana geanta.
Femeia a incercat sa se opuna, insa a alunecat si a cazut, moment in care i-au fost luate bunurile. 450 lei noi, un telefon mobil si documentele personale, aceasta este paguba reclamata de Daniela Ghencea. La doar o ora de la comiterea faptei, masina in care se aflau Ion Miclescu, Aristotel Anghel si Mihaela Craciun, a fost localizata la o statie Peco, in apropierea autogarii Rahova.

Cei trei au toti antecendente penale si doi dintre ei sunt cunoscuti ca si consumatori de droguri. Anchetatorii spun ca Mihaela Craciun, membra a celebrului clan "Boaca", nu a participat la planul de jefuire a mamei lui Huidu, motiv pentru care ea nu este cercetata in aceasta cauza.
Desi ceilalti doi, care au si fost retinuti, au recunoscut comiterea faptei, politistii spun ca asupra lor nu s-au gasit toate bunurile sustrase.
Masina in care se aflau in momentul talhariei fusese furata in noaptea de 29/30 ianuarie a.c., de la SC "Geo Proiect Consulting"SRL din Bucuresti, iar placutele de inmatriculare aplicate apartin unui alt autoturism. Aristotel Anghel, cel aflat la volan, avea permisul suspendat din 9 decembrie 2005, pentru o perioada de 90 de zile, dupa ce a depasit o coloana oficiala de masini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.