Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, joaca rolul unui fost star al tenisului intr-un film german, numit "Montag kommen die Fenster", ce va avea premiera vineri, la Festivalul International de la Berlin.

Nastase spune ca rolul i-a fost propus de un german. "Am fost contactat de cineva din Germania, un fost arbitru de tenis. El mi-a propus sa joc", a declarat pentru MEDIAFAX Ilie Nastase.

Filmul german este povestea unei femei, Nina, aflata aparent la un bun inceput de drum. Un nou oras, o noua casa, ar putea fi un moment fericit din viata ei si a micii sale familii. Dar Nina se simte straina in camerele pe jumatate goale si viseaza sa plece. Isi paraseste familia. Asa ajunge sa cunoasca un tenisman.

"Sunt un jucator de tenis de care doamna se indragosteste sau crede ca se indragosteste", a spus Ilie Nastase despre rolul de mici dimensiuni din film. Sportivul roman a filmat timp de doua zile, la Hanovra.

Premiera de la Berlin va avea loc vineri. Ilie Nastase spune ca a fost invitat la eveniment, dar nu va putea sa ajunga. Alte trei proiectii sunt programate pana la sfarsitul festivalului, pe 19 februarie.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.