Sorana, bruneta trupei A.S.I.A., si-a schimbat din nou iubitul. Ea a renuntat pentru a doua oara la Claudiu Patrascu, tanarul cu care a avut o relatie tumultuoasa mai bine de doi ani, si s-a intors la Andrei, cel care i-a fost partener in vara anului trecut.

Sorana si Andrei au avut anul trecut o relatie de sase luni, timp in care au facut impreuna planuri de viitor, au pus la cale o afacere cu produse de patiserie si s-au declarat cat se poate de indragostiti unul de celalalt. Insa idilei lor le-a pus capat reintalnirea dintre Sorana si Claudiu Patrascu, fostul iubit. Cantareata a hotarat sa mai dea o sansa relatiei cu acesta din urma: a renuntat la "partenerul de vara", s-a impacat cu Claudiu si a plecat intr-o vacanta exotica timp de doua saptamani. Impacarea a fost insa de scurta durata, pentru ca inceputul anului a gasit-o pe Sorana preocupata mai mult de afaceri decat de dragostea pentru Claudiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.