Unele dintre vedetele noastre prospera pe toate planurile. Harnicute ca niste furnicute, ele nu se culca pe-o ureche pe maldarul de bani adunat din concerte sau emisiuni tv, ci isi investesc castigurile in restaurante, magazine, cluburi, saloane de frumusete si cate mai cate altele. Foarte putine sunt cazurile celor care dau gres, majoritatea declarandu-se super-multumiti de profitul obtinut din afaceri. Mai mult, unii o duc asa de bine, ca au devenit patroni si peste hotare...

Claudia de la Sexxy are in plan un coafor si o gradinita

Bruneta trupei Sexxy pare sa fi prins gustul afa-cerilor. Dupa ce s-a lansat in domeniu cu un magazin de lenjerie intima - pe care l-a inaugurat la finele anului trecut -, Claudia spera sa mai puna pe picioare si alte business-uri. Deocamdata, cantareata se preocupa de bunul mers al magazinului de lenjerie, care nu este inca destul de cunoscut. Insa, pe viitor, dupa ce va mai strange ceva bani la ciorap, spera sa poata pune pe picioare un coafor si, de ce nu, chiar si o gradinita. "Imi place sa lucrez cu copiii, asa ca am in plan deschiderea unei gradinite, iar pe langa acest lucru mi-ar placea sa-mi fac si un coafor, pe care nu l-as deschide in Bucuresti, pentru ca aici e concurenta prea mare, ci la Constanta. Dar toate astea le voi face pe parcurs, in functie de timp si, bineinteles, de bani", a spus cantareata.

Irina ex-A.S.I.A. are florarie in Viena

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A., a renuntat la cariera de cantareata si isi petrece mare parte a timpului calatorind alaturi de Marius Vizer in Europa sau insotindu-l la Bursa. Cei doi sunt impreuna de peste un an si locuiesc in Austria. Irina si-a dorit sa devina femeie de afaceri, iar iubitul ei a ajutat-o sa-si deschida o florarie de lux la Viena. Investitia a fost de cateva zeci de mii de euro, iar Irina are deja experienta in afaceri, dupa ce, in urma cu cativa ani, a condus in Romania o agentie imobiliara.

Marius de la Datina face impresariat

Pentru a nu se mai plange ca n-are concerte, Marius China - partea masculina a trupei etno Datina - s-a asociat cu un prieten si a pus pe picioare o firma de impresariat artistic: Sprint Media Group. Iar ca sa fie sigur de succes, de promovare si de... atragerea clientilor, a ales o blonda drept imaginea firmei. Nimeni alta decat colega sa de trupa, Andreea.

Dinu Maxer deschide agentie de manechine

Fostul iubit al Nicoletei Luciu s-a hotarat sa-si deschida in primavara, alaturi de un asociat, o agentie de manechine si fotomodele care sa-i poarte numele. "Din cauza Nicoletei, lumea ma percepe ca un autentic promotor al frumusetii, asa ca m-am gandit sa deschid aceasta agentie de fotomodele. Sper sa am succes", ne-a declarat Maxer.

Rocsana Marcu organizeaza nunti

Vedeta Prima TV Rocsana Marcu si-a deschis de ceva timp incoace o firma care se ocupa cu organizare de evenimente. Se pare ca blonda este destul de incantata de mica afacere, care-i aduce un profit nesperat. Ce face mai exact Rocsana: se ocupa de organizarea nuntilor sau a diverselor petreceri de firma. "Am doi angajati la firma, dar pe ei ii pun mai ales sa alerge dupa ofertele cele mai convenabile pentru organizarea petrecerilor. De restul ma ocup eu, in limita timpului disponibil, si finalizez toate detaliile. Pana acum am organizat doua nunti si trei petreceri de firma si a iesit totul ca la carte", ne-a declarat Rocsana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.