Trupa irlandeza Westlife ar putea inregistra un duet cu Michael Jackson, anuntul fiind facut de un membru al formatiei cu ocazia decernarii premiilor irlandeze pentru muzica Meteor. La ceremonia ce s-a tinut la Dublin, Westlife a castigat trofeul pentru cea mai buna trupa irlandeza de pop, pentru al saselea an consecutiv. "Ideea de a face un single impreuna cu Michael Jackson ii apartine lui Louis Walsh, care s-a intalnit cu un impresar al lui Michael acum trei luni, in Germania", a dezvaluit Shane Filan.

"Ar fi grozav sa facem asta pentru ca suntem mari fani ai lui Michael Jackson", a mai spus membrul trupei, care a mentionat ca melodia ar fi o balada. Printre laureatii de la premiile Meteor, decernate joi seara, s-au numarat si cei de la U2, care au plecat acasa cu trei premii. Gwen Stefani, Kanye West si Keiser Chiefs au primit premii la categoriile internationale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.