Pe postul Prima TV exista o emisiune pentru copii intitulata simplu "Hugo". Ea se desfasoara in felul urmator: o tanti echipata intotdeauna ca o pustoaica (cu sosetele, fustite plisate si cu parul prins in codite) sta de vorba cu telespectatorii de virste mici si foarte mici si ii indeamna sa intre in legatura cu ea si cu personajul animat Hugo, pe care ei trebuie sa-l ajute sa treaca prin tot felul de probe si de tot felul de obstacole.

Cind am vazut eu un fragmentel din programul asta TV, unul dintre micii concurenti l-a lovit de mai multe ori pe bietul Hugo cu capul de o stinca. Ce mai, l-a izbit pina i-a consumat, una cite una, toate vietile. Si, de fiecare data cind mai dadea cite un cap intr-o stinca, Hugo zicea: "Esti o bucata de piatra!". Dupa care cadea lat. Pina a pierdut si ultima viata, iar pustiul vinovat de asta a iesit din joc. Vedeti, asta e diferenta dintre adulti si copii, respectiv dintre Andrei Gheorghe si un desen animat. Cind vreun concurent facea greseli in emisiunea "Lantul slabiciunilor", Gheorghe zicea cu voce baritonala: "Esti prost!". Iar, cind un copilas greseste si il da cu capul de pereti pe Hugo, acesta decide cu voce pitigaiata: "Esti o bucata de piatra!".

Pe National TV exista un program intitulat "Album duminical" si moderat de Cornelia si Lupu Rednic, adica de niste cintareti de muzica populara (care n-au mai prins loc la Antena 1?). Acest program se difuzeaza miercurea (am glumiiiit!). Prima si singura data cind l-am vizionat, invitata speciala era Irina Loghin. Ea a fost, asadar, in centrul atentiei. Booon. Asta nu-nseamna insa ca n-au mai existat si alti invitati, adusi special ca sa o puna in valoare pe Irina Loghin.

Unul dintre acestia a fost Fuego, partenerul ei de duete gen "Impodobeeesteee, mamaaa, braaaduul". In acest context, Irina Loghin a povestit cum cineva i-a pus, la un moment dat, in legatura cu el, intrebarea "Ce mai face Foiogea ala?" (sau ceva in genul asta). Logic ca, dupa anecdota asta, Fuego a simtit brusc nevoia sa se explice glumet: "Nimeni nu-mi spune Fuego. Ba Diego, ba Fuegro... Mai ales oamenii de la tara, care sint foarte sinceri!". Pai, mai Fuego, si pe tine nu te-a pus deloc pe ginduri sinceritatea asta? Nu stii ca, pe linga ca-s sinceri, oamenii de la tara mai sint si foarte delicati? Si ca au si ei metodele lor mai finute de a-i sugera omului ca, practic, nu exista?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.