Videoclip inedit la "Tonomatul de pe 2" de la TVR 2! In emisiunea de astazi a lui Catalin Maruta va fi prezentat in premiera videoclipul piesei "Vine noaptea" (muzica si versuri Robert Anghelescu de la Bere Gratis) , un omagiu pe care solista Eda il aduce poetului national Mihai Eminescu la 155 de ani de la nasterea acestuia.

Videoclipul ilustreaza povestea Catalinei din "Luceafarul" pe muzica si versurile piesei "Vine noaptea" in interpretarea Edei, o solista lansata recent pe piata muzicala romaneasca.

Piesa "Vine noaptea" face parte din albumul "Intre pamant si cer" pe care Eda il va lansa la 1 februarie. Extrem de sensibila, piesa readuce in prim-plan mitul Zburatorului.

Catalina, interpretata de Eda

Lipsa de pe piata romaneasca a unui videoclip realizat 3D, cu o poveste bine inchegata, i-a determinat pe Vali Culisniuc si Ionut Suman, cei care au avut ideea realizarii acestui videoclip pentru Eda, sa il produca.

Videoclipul este alcatuit integral din imagini generate pe calculator.

Transpunerea povestii de iubire, intr-o lume ireala, dintre un nemuritor (Luceafarul) si o muritoare (Catalina - interpretata de Eda) a fost posibila prin angrenarea timp de peste trei luni a celor mai buni specialisti in domeniul artelor grafice. Echipa care a lucrat la realizarea acestuia a fost alcatuita din patru artisti 3D. A fost nevoie de 10 calculatoare de ultima generatie si foarte mult talent.

Acest videoclip este episodul-pilot al unui film de 20 de minute care va reprezenta ilustratia pentru poemul "Luceafarul" de Mihai Eminescu. Filmul se doreste a fi definitivat la sfarsitul lunii august.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.