Postul Acasa implineste (parca) 8 ani de existenta. 8 ani pe care am decis sa-i sarbatoresc si eu astazi, impreuna cu dumneavoastra, ca asa-i frumos si civilizat. Asadar, luati loc, serviti o icra, dati pe git o sampanie, luati un piscot, intr-un cuvint, simtiti-va ca Acasa.

Pentru mine, Acasa TV inseamna in primul rind Oana Zavoranu. Dar, pe linga Oana Zavoranu (la care, in mod exceptional, de data asta, nu ma voi opri prea mult), Acasa TV mai inseamna si productie de telenovele. Pina acum, postul a produs si a difuzat trei bucati: "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire" si "Pacatele Evei". Trei telenovele care, am observat eu, intr-un puseu de luciditate, au in comun un singur personaj: comisarul Olteanu. Comisarul Olteanu a aparut anul trecut in "Numai iubirea", iar in prezent evolueaza simultan si in "Pacatele Evei", si in "Lacrimi de iubire".

El este deci un fel de moderator neoficial al tuturor povestilor. Ii prinde pe cei vinovati si ii baga la zdup. Curata telenovelele de personajele negative, ajutind in felul acesta binele, adevarul si frumosul sa invinga. Bravo lui, domnule. Ii urez sa realizeze ca fara el totul s-ar duce de ripa in telenovelele astea, dupa care sa ceara postului Acasa urmatoarele: a) marire de salariu; b) contract pe viata; c) un post de conducere. Salariul si contractul pe viata nu ma privesc. Ii urez doar sa le stapineasca sanatos.

In ce priveste postul de conducere insa, avind in vedere ca a fost totusi ideea mea, am niste solicitari. Adica, daca Olteanu asta o sa devina seful Mihaelei Tatu, al Oanei Zavoranu, al lui Cabral si al celor doi prezentatori de la "Povestiri adevarate", il rog sa le ordone dupa cum urmeaza: Mihaelei sa-si mute talk-show-ul la coafor, Oanei sa mai puna mina pe o gramatica, pe un abecedar, pe un "Arici Pogonici", adica pe orice ar ajuta-o sa se exprime mai inteligibil, lui Cabral sa nu mai plictiseasca lumea cu atitia manelisti, iar celor doi prezentatori de la "Povestiri adevarate" sa-si dea urgent demisia daca vor sa salveze o viata de om (a mea).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.