John Travolta isi ia zborul. Cunoscutul actor ar putea pilota avionul cu care reprezentativa Australiei se va deplasa in Germania, in vederea participarii la Cupa Mondiala din 2006.

Travolta, care detine o diploma de pilot, are acelasi sponsor ca echipa nationala a Australiei. Potrivit cotidianului Melbourne Age Tuesday, Federatia Australiana de Fotbal asteapta ca starul de cinema sa-si dea acordul. Travolta, care si-a demonstrat talentele coregrafice in Pulp Fiction, ar putea prelua comanda avionului reprezentativei antrenate de Guus Hiddink ori la plecarea din Australia spre Europa, ori la deplasarea de la locul de cantonament, stabilit in Olanda, pana in Germania.

Australia, care s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale pentru prima oara dupa 32 de ani, va face parte din Grupa F a competitiei, alaturi de Brazilia, Japonia si Croatia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.