Portarul echipei Otelul Galati, Bogdan Stelea a stat de vorba cu Libertatea despre cele doua femei care i-au fost in preajma in ultima vreme: Lili Sandu, cu care s-a logodit acum un an si de care s-a despartit de cateva luni, si Cosmina Pasarin, alaturi de care a fost vazut de cateva ori.

Libertatea: Cum crezi ca va evolua relatia ta cu Lili, dupa ultimele evenimente?
Bogdan Stelea: Sper sa ramana o relatie normala, de respect si amicitie. Probabil ca o sa ne mai intalnim, o sa putem discuta, o sa ramanem prieteni. Eu asa sper. Dar dorinta asta trebuie sa vina din ambele parti, nu numai de la mine. Am petrecut multi ani impreuna si asa ar trebui sa se intample.

O consideri responsabila pe Lili de despartirea voastra?
In momentul in care ne-am despartit fiecare a avut partea sa de vina. Imi asum partea mea de vina si cred ca si Lili isi recunoaste si isi asuma vina ei.

Exista sanse de impacare intre voi doi?
Nu pot sa stiu ce ne rezerva viitorul. Orice este posibil.

E adevarat ca va certati des, cum spun vecinii vostri?
Nu comentez. Sunt strict problemele noastre.

Venirea ta la o echipa din tara are legatura cu Lili?
Nu. Locul in care eram in Grecia nu a fost tocmai ce-mi doream. Ceva nu mergea acolo, la echipa, asa cum mi-as fi dorit. Nu aveam un orizont. Eu nu ma simteam bine acolo si mi s-a oferit aceasta oportunitate asa ca am ales Otelul Galati. Este adevarat ca fiind in tara ma simt mai bine. Ma simt acasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.