Kitty Cepraga a venit pentru cateva zile in tara cu un scop precis: Antena 1 le-a adus din Italia, contra unor sume grele de bani, atat pe ea, cat si pe Ramona Badescu, pentru a fi prezente la filmarea uneia din editiile emisiunii 'Revansa starurilor', care va fi difuzata de postul de televiziune din Baneasa la 5 februarie.

Libertatea: Cat stai in tara?

Kitty Cepraga: Cinci zile, dar nici nu am ajuns bine si am venit la filmarea pentru emisiune. Mi-am uitat telefonul cu numar de Romania in Italia si nu stiu cum sa fac, dar sper sa reusesc sa vorbesc, pana plec, cu prietenii mei. Nici macar cu parintii n-am apucat sa ma vad.

Cum merg proiectele tale din Italia?

Am terminat masteratul la Cinecitt¨¤ si acum am inceput un alt curs, de Strasberg, dupa care studiaza actorii americani. Ce sa zic, mi-a fost cam greu sa ma acomodez la Roma, dar acum imi inspira optimism!

In ce filme vei mai juca acolo?

Am terminat 'Bad Brains', thriller-ul italian... Peste doua saptamani, urmeaza sa se difuzeze episodul din 'Carabinieri', in care eu am interpretat rolul unei guvernante. Apoi am mai primit oferte de a mai aparea in inca doua filme, trebuie doar sa mai semnez contractele.