Ramona Badescu si omul de afaceri italian Ricardo Piccionetti formeaza din nou un cuplu. Se pare ca relatia Ramonei cu Ricardo a trecut doar printr-o perioada de pauza, din cauza faptului ca bruneta a participat la reality-show-ul din Brazilia, "La Fattoria". Acum, bruneta isi continua relatia cu Piccionetti, iar apropiatii vedetei spun ca aceasta este mai aprinsa ca niciodata.

In vara anului trecut toata lumea stia ca Ramona s-a despartit de Ricardo din cauza faptului ca aceasta a pus cariera pe primul plan si a acceptat un show de televiziune in Brazilia. Anul trecut, la "Cerbul de Aur", bruneta a venit singura in Romania. Cu toate acestea, unii au vazut-o luand masa cu omul de afaceri brasovean Ioan Nicolae.

De aici au inceput speculatiile privind o relatie amoroasa a celor doi. In ciuda zvonurilor, Ramona isi vedea linistita de treaba, urmand ca mai tarziu sa se auda faptul ca Ricardo a venit dupa ea in Romania, urmarindu-i evolutia de la festivalul de la Brasov. Italianca de origine romana nu s-a certat definitiv cu Ricardo Piccionetti, omul de afaceri alaturi de care a trait o poveste de dragoste timp de 2 ani de zile. Cei doi s-au cunoscut in 2003, la un concurs de motociclism. Ricardo are 35 de ani si e mai tanar cu un an decat actrita.

Agentul Ramonei Badescu, Adrian Stefanescu, ne-a dat o declaratie in numele vedetei: "Intr-o iubire frumoasa si tumultuoasa mai apar si momente de raceala, iar aici, acest moment a fost plecarea Ramonei in Brazilia. Ricardo a fost cu noi la "Cerb", a facut parte din echipa Ramonei. El e la Toscana, unde are o supervila. Ramona l-a sunat si acum, cand a fost la Bucuresti... Eu stiu ca sunt impreuna!".

Ramona Badescu a venit saptamana trecuta in tara, la invitatia Antenei 1. Ea si-a facut timp sa se intalneasca si cu cateva personalitati din Romania, pentru a mai pune la punct mici detalii legate de Ziua Italiei, pe care Ramona ar vrea sa o organizeze anul acesta, in premiera, in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.