Nicole Kidman are gusturi ciudate in materie de barbati. Dupa rockerul tatuat Lenny Kravitz si milionarul afemeiat Steve Bing, blonda a sfarsit in bratele unui cantaret country despre care s-a descoperit ca a prizat cocaina ani la rand.

Zilele trecute, in timp ce din anturajul lui Nicole "transpira" vestea ca blonda ar fi primit inelul de logodna de la Keith Urban si ca are de gand sa se marite in martie, National Enquirer publica declaratia fostei iubite a cantaretului: "Keith a fost dependent de droguri". Nicole si Keith s-au cunoscut in ianuarie 2005, dar abia in iulie trecut idila lor si-a luat avant. Prietenii ei spun ca vedeta country a curtat-o ca la carte si a convins-o incet-incet ca e barbatul potrivit pentru ea. Acum, prietenii celor doi dau ca iminenta o ceremonie nuptiala pentru inceputul primaverii. De ce asa repede? Exista voci care sustin ca australianca ar tine cu tot dinadinsul sa lege o casatorie inaintea fostului ei sot, Tom Cruise.

Keith a fost considerat sotul perfect si de parintii lui Nicole, care pe Tom nu l-au avut niciodata la inima. Insa parerea lor e posibil sa se fi schimbat dupa ce au aflat ca viitorul ginere a fost dependent de stupefiante. Fosta lui logodnica, tehnicianul veterinar Laura Sigler , spune ca, cel putin in perioada cat a fost cu el, adica intre 1998 si 2001, Keith a prizat constant cocaina. "Am facut tot posibilul sa-l ajut sa-si depaseasca problema - a declarat ea -, dar n-am avut succes". Abia dupa ce Laura l-a parasit, Keith s-a internat la dezintoxicare.

Fortat de declaratiile Laurei, el a recunoscut ca a avut o problema cu drogurile, ba chiar si cu bautura, dar jura ca acum este "curat" si ca nu se mai pune problema sa faca greseala de a recadea "in pacat". Nicole nu pare (deocamdata) deranjata de trecutul noului ei iubit si planuieste sa se marite cu el in Australia, intr-o ceremonie intima.

Intre timp, Katie Holmes a anulat planurile de nunta cu Tom Cruise!

Daca Nicole se pregateste de casatorie, nu acelasi lucru se poate spune de fostul ei sot. Tom Cruise tocmai a petrecut o vacanta-dezastru in casa socrilor, parintii logodnicei Katie Holmes, unde a incasat lovitura dupa lovitura. Tatal fetei i-a spus verde-n fata ca nu-l place, ca nu-l vrea ginere pentru fata lui si ca el crede ca religia lui - scientologia - e o tampenie. Inainte de plecare, Katie a pus capac: l-a anuntat ca anuleaza planurile de nunta, pentru ca nu-i place directia pe care o ia relatia lor si faptul ca nu se intelege cu familia ei. "In conditiile astea, eu nu mai vreau sa ma marit", i-a spus ea lui Tom.

In vizita la ginere

Inainte de a o cere pe Nicole de nevasta, Keith s-a asigurat ca are binecuvantarea parintilor ei. Mai mult, a tinut mortis ca familia lui s-o cunoasca pe ai ei, asa ca a invitat ambele "seturi" de parinti in casa lui din Nashville, la 24 noiembrie anul trecut, de Ziua Recunostintei. In vila cocheta, pe care starul country a achizitionat-o in urma cu 14 ani, cei sase au petrecut un weekend impreuna, luand mese "de familie", cu traditionalul curcan la cuptor si stand la povesti despre viitorul cuplului Nicole-Keith. Una din putinele iesiri din casa a inclus o plimbare prin imprejurimi. A fost momentul in care i-au zarit vecinii...

DOVADA

Nu mai e nici un dubiu: pe inelarul lui Nicole Kidman sta inelul de logodna primit de la Keith Urban


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.