Nicola ne-a marturisit ca gerul i-a adus si o raceala puternica, ea obisnuind sa cante live, in aer liber, chiar si pe astfel de temperaturi. "Am cantat recent la Vatra Dornei, la -10 grade, dupa care am racit... Cu masina nu am avut probleme, dar asta e singura chestie nasoala, ca noi suntem nevoiti sa cantam afara si pe deasupra si live!", ne-a marturisit ea.

Din cauza timpului nefavorabil si a gerului de afara, Danielei Györfi i s-au amanat niste spectacole. "Singurul lucru care mi s-a intamplat din cauza frigului a fost ca s-au amanat niste spectacole si am renuntat si eu la o cantare de la Bistrita, cel putin deocamdata, pentru ca daca plecam acum, inghetam pana acolo! Pe vremea asta eu nu ies din casa decat pentru a-mi cumpara strictul necesar sau pentru a merge la studio ca sa mai imprim niste piese", ne-a declarat cantareata.

Catalin Botezatu marturiseste ca ii ingheata picioarele din masina pana in casa: "In afara faptului ca e frig si tremur de-mi ingheata picioarele din masina pana in casa, mai am probleme pe frigul asta cu centrala, care probabil din cauza gerului nu mai face fata sa incalzeasca, iar presiunea gazelor e scazuta".

Luminita Anghel are si ea probleme cu incalzirea: "Eu stau intr-un bloc mai vechi si gazele sunt foarte mici din cauza frigului, desi am centrala proprie. Nu e foarte frig in casa, dar pentru a-i fi bine copilului meu, mai bag in priza si caloriferul electric. Eu nu mai cant in aer liber, insa in 2002 am avut parte de un incident mai neplacut pe scena. Am cantat in aer liber, pe undeva pe langa Targu Jiu, si pentru ca afara era foarte frig si gheata pe scena, mi-a inghetat mana pe microfon, cu tot cu manusa."

Keo a fost oprit brusc din ascensiunea in topurile muzicale de temperaturile siberiene. Atat de rau l-a batut crivatul incat cu greu mai poate deschide gura. Acum, Keo nici ca se mai aventureaza pe afara si canta de zor ragusit refrenul ce l-a facut cunoscut, "Azi vii, maine pleci", sperand ca asa se va intampla si cu temperatura sa ridicata.

Bobi Catusanu, liderul trupei Antract, s-a ales cu spatele blocat in incercarea de a deschide portiera masinii sale. La aceasta s-a adaugat si neglijenta lui, rockerul avand obiceiul de a se imbraca sumar, indiferent de temperatura. De marti, Bobita conduce cu spatele incorsetat rigid in cele mai groase jachete ale sale.