Playboy.com, varianta americana on-line a celebrei reviste pentru barbati a publicat un interviu cu actrita Monica Barladeanu, dupa aparitia acesteia in serialul "Lost".

"Romanian Beauty", asa cum o numeste publicatia, pe bruneta desteapta si sexy, de numai 27 de ani, a debutat cu succes in serial, lucru care a fost remarcat si apreciat de catre americani.
"Desi voi ati remarcat acest lucru, eu nu-l vad asa. Cred insa ca ma asteapta lucruri minunate pentru ca citesc asta pe chipurile celor pentru care am dat auditie, dupa aparitia din Lost. Nu stiu cum ma percep ceilalti, dar eu in nici un caz nu ma judec prin intermediul accentului sau al nationalitatii mele", povesteste Monica.

Intrebata de ce crede ca a fost aleasa in distributia serialului a carui celebritate a facut inconjurul lumii, Monica a raspuns ca a fost norocoasa. "Se pare ca am fost norocoasa. Dupa proba, directorul de casting mi-a spus ca sunt singura care a inteles cu adevarat personajul Gabriela Busoni". Pentru ca serialul vorbeste despre soarta unor naufragiati, Monica a fost inevitabil intrebata ce ar lua cu ea daca ar ramane singura pe o insula. "Categoric as lua cu mine un barbat. Am fi Adam si Eva si am recrea civilizatia", spune bruneta.

In interviul cu jurnalistul american, Monica nu si-a ascuns pasiunea pentru risc. Intrebata ce a determinat-o sa-si paraseasca tara de origine, unde avea deja o reputatie, pentru a deveni o debutanta la Hollywood, actrita a recunoscut ca gustul pentru risc si pasiunea de a trai noi experiente au fost decisive in aceasta privinta. "In afara de asta, eu am venit la Hollywood doar ca sa iau lectii de actorie, apoi am primit propuneri in filme si restul a venit de la sine", a adaugat Dean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.