Adrian Mutu i-a cucerit atat pe italieni cat si pe italience.

Briliantul va avea un pictorial sexy in numarul viitor al revistei clubului Juventus. Totodata, Adrian a fost ales de reprezentantele sexului frumos din Cizma, intr-un sondaj efectuat de un site italian, tuttogratis.it, pe locul patru in topul celor mai sexy fotbalisti din lume.

Adrian Mutu are Italia la picioare dupa un inceput de an in forta cu Juventus Torino. Prestatiile de pe teren i-au incantat pe italieni, iar sarmul sau le-a cucerit pe italience, astfel ca, in numarul din februarie al revistei "Hura Juventus", el va avea un amplu pictorial in ipostaze sexy.

Publicatia torineza spera ca revista sa se vanda ca painea calda cu cel mai in voga fotbalist al momentului si totodata printre cei mai sexy. De curand, Briliantul a fost desemnat prin vot, pe un site italian (www.tuttogratis.it), al patrulea in topul celor mai sexy fotbalisti din lume, cu 10.567 de voturi, la numai 134 de voturi, de englezul David Beckham, situat al treilea in clasament. Pe primul loc se situeaza Fabio Cannavaro, colegul lui Adrian de la Juventus, urmat de Andrei Sevcenko.

Capitanul nationalei Romaniei si fundas la AS Roma, Cristi Chivu, s-a clasat in acelasi top pe locul al 24-lea, cu doar 3.336 voturi. Pe site au fost invitate sa voteze reprezentantele sexului frumos din Italia cat si din intreaga lume.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.