Bruneta trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, va aparea intr-un nou serial romanesc, ce se pregateste in secret, la Antena 1, din distributia caruia vor mai face parte Alina Crisan, colega ei de trupa si Monica Gabor, logodnica lui Irinel Columbeanu.

Aceasta din urma isi face intrarea in televiziune chiar de saptamana viitoare, la National Tv, unde ii va asista pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel la emisiunea "Sare si piper".

Sorana Mohamad, veterana trupei A.S.I.A., a fost solicitata in urma cu cateva saptamani sa participe la un casting organizat la PRO TV pentru un format nou de emisiune de divertisment, dar, intre timp bruneta a mai primit o oferta de la Antena 1. Ea va avea un rol important intr-un nou serial aflat in pregatire. Si daca emisiunea de la PRO TV inca nu a fost definitivata si nici nu s-au stabilit prezentatorii, Antena 1 a ales deja: Sorana ar putea avea chiar un rol principal. Alaturi de ea vor mai filma Alina Crisan, colega ei de trupa si Monica Gabor, logodnica lui Irinel Columbeanu. Cele trei vor urma timp de cateva luni cursuri de actorie. Ele vor filma episodul pilot peste doua saptamani, dupa care se va decide importanta rolului primit de fiecare.

Alina Crisan , se poate lauda si ea cu un inceput de an in forta: castingul pentru sitcom-ul realizat de Antena 1 a fost luat cu brio, iar viata personala e, de asemenea, intr-o perioada norocoasa. Alina s-a impacat de curand cu fostul ei iubit, Alexandru Piturca, fiul cunoscutului antrenor. Cei doi au petrecut de Sarbatori o minivacanta foarte romantica si se iubesc mai mult ca niciodata.

Monica Gabor a facut deja primii pasi in televiziune. Inainte de a incepe filmarile pentru episodul pilot al noului serial, ea va aparea la National TV, unde va prezenta alaturi de Stela Popescu si Alexandru Arsinel emisiunea "Sare si piper", difuzata duminica la pranz. Monica va fi asistenta celor doi si a filmat deja prima emisiune, ce va fi difuzata saptamana viitoare, in care recomanda cateva preparate chinezesti. In sitcomul pentru Antena 1, Monica va avea rolul unei avocate frumoase si aprige, iar primele incercari in fata camerei au fost trecute cu succes.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.