JK Rowling , autoarea celebrei serii de romane “Harry Potter”, va fi prezenta in aceste zile in Bucuresti.

Scriitoarea va participa in aceasta seara la un dineu caritabil ce va avea loc in Sala Unirii din Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc in cadrul actiunii "Romania pentru copiii Europei", care are ca scop adunarea de fonduri pentru copiii din orfelinatele europene, pusa la cale de High Level Group, organizatie condusa de baroneasa Emma Nicholson.

In cadrul dineului vor fi scoase la licitatie zece exemplare in limba romana, cu autograful autoarei, din "Harry Potter si Printul Semipur", cel mai recent volum al seriei, precum si obiecte oferite de fosti mari sportivi romani, ca Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Leonard Doroftei.

Cei care au dorit sa fie prezenti la dineu au platit cate 10.000 de euro pe masa. Tot maine, JK Rowling va fi oaspetele primului ministru, Calin Popescu Tariceanu, urmand ca maine scriitoarea sa fie primita la Cotroceni, de presedintele Basescu, unde va participa la lansarea grupului de sustinere "Copiii Romaniei - orizonturi deschise".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.